fredag 29. mai 2009

Sommerbok

Jeg ble så inspirert av de håndlagde bøkene inne på siden www.piami.no , at jeg måtte forsøke meg på noen bøker jeg også:)
Rosa sommerbok, koptisk bundet med tåkerosa vokset lintråd. Utpå permen er det limt på en rosa sommerfugl i tekstil. Sidene i boken er vakre hånlagde papir med blomsterinnslag. Ble ganske fornøyd med boka og får litt sommerstemning av den, i motsetning av når man ser ut av vinduet...
6 kommentarer:

Hanne sa...

Det er virkelig en fascinerende hobby du har. Nydelig bok!
Jeg elsker papir og bøker - liker godt å kjenne på ulike papirslag og kose meg med lukten. Gode, gammeldagse papirhandler er blant mine favorittbutikker (men det begynner p bli langt mellom dem).
Ønsker deg ei fin pinse.
Pludrehanneklem

Hei sa...

Du kan så mye du, har så mange talenter...og jeg er nesten stum av beundring. Men, noe skal jeg få sagt/skrevet. For en flott ide å lage bøker slik...så personlig. jeg har aldri hørt om "koptisk søm" før, men så har jeg aldri heller visst særlig om bokbinding. Dette er vel en artikkel du kunne solgt masse av.
God pinsehelg til deg;)
Tussilago

Helen Brekke sa...

Kjempefin! Bokbinding er kjempeartig!

Piami sa...

Så nydelig den var! Jeg er imponert over at du har funnet ut av den koptiske sømmen så raskt. Artig at det er flere som får sansen for bokbinding! :-D

Ina sa...

Kjempe søt bok! :)

Heidi sa...

Takk for den koselige kommentaren i bloggen min, så hyggelig at du liker bildene. Ha en fin helg:-) Heidi